Hoe Installeer ik Safebytes?

1. Verkrijg eerst een kopie van de installer door te klikken op de groene download-link op deze pagina. 2. Gelieve  de afbeeldingen hieronder te controleren om te zien hoe u verder dient te gaan met de installatie: Install -1Install-2  Install-3 Install-4

Hoe Zie Ik Dat Mijn Software is Geactiveerd?

Klik op de Over tab. Als dit zegt Registreerd, dan is uw software al geactiveerd. Zo niet, dan dient u zich eerst te registreren. License-Verification

Hoe Update Ik Mijn Safebytes Virusdefinities?

Klik op het tabblad Instellingen. Onder Safebytes configuratie, plaatst u een vinkje bij het selectievakje naast Automatisch controleren op updates door te klikken en druk dan op Toepassen. Update-1 Als u eenmaal heeft ingesteld op automatisch, moet u een venster prompt zien, zoals hieronder, wanneer er een update beschikbaar is. Klik op Ja. Update-Yes Als u  niet voor de automatische update heeft gekozen, kunt u gewoon handmatig updaten, op elk moment, onder de tab Malware Scan. Klik gewoon op de knop Nu bijwerken, in het bovenste rechter gedeelte van het venster, naast de Help-knop. Update-2 Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u op zijn minst een keer per week een update maakt of voordat u scanactiviteiten op uw systeem uitvoert.

Hoe Kan Ik Contact Opnemen Met Support?

Klik op het tabblad Spyware HelpDesk. Net onder de Open een support ticket tag zou uw e-mailadres automatisch moeten worden gevuld in het veld (1). Kies een afdeling waarnaar u uw  vraag of probleem naartoe zou willen sturen door te klikken op de (2) vervolgkeuzepijl. Voer een (3) onderwerpregel in en beschrijf uw problemen dan zo gedetailleerd mogelijk in het (4) e-mail body veld. Wanneer u klaar bent om het te verzenden, klik dan op de groene (5) Voeg Uw Ticket Toe knop. Contact-Support

Waar Kan Ik Mijn Licentiesleutel Vinden?

Klik op de Over tab. Uw licentie zou zichtbaar moeten zijn in het Veld Licentiesleutel. License-Key

Hoe Verwijder Ik Safebytes?

Voor Windows XP, Vista en 7: 1. Klik op Start. 2. Klik op Configuratiescherm of Instellingen en vervolgens Configuratiescherm. 3. Dubbelklik op Toevoegen of Verwijderen van Programmas of Een programma verwijderen. 4. In het nieuwe venster selecteert u Safebytes en klikt op de knop Verwijderen of Verwijderen / Wijzigen knop. For Windows 8: 1. Beweeg de muis naar de linker benedenhoek van het scherm en klik met de rechtermuisknop. 2. Klik op Configuratiescherm. 3. Onder Programma's, klikt u op Een programma verwijderen. 4.  Selecteer Safebytes en klik op Verwijderen / Wijzigen. Uninstall1 Uninstall2 Uninstall3 Uninstall4 Uninstall5

Mijn abonnement is verlopen. Hoe kan ik het vernieuwen?

1.Log in op uw account.
2.Boven in uw Mijn account pagina, selecteert u Mijn account en klikt vervolgens op Abonnementen.
3.Klik op Alle verlopen om uw verlopen abonnementen zien. Of klik op Bekijk actief om uw abonnementen te zien die nog niet zijn verstreken.
4.Zoek het abonnement op dat u wilt vernieuwen en klik op Vernieuwen.