Verwijder Onze Software

[section title=”Stap 1. Ga naar het Configuratiescherm” titleline=”left”]

De eerste stap voor het verwijderen van Safebytes is toegang te krijgen tot het Configuratiescherm. Deze is te vinden in het startmenu ofwel door het intypen van ‘Configuratiescherm’ . Voor sommige versies van Windows is het configuratiescherm beschikbaar als een standaard optie.

In Windows 8, terwijl u zich in het Startscherm bevindt, omhoog vegen om over te schakelen naar het App scherm. Met een muis, klik op het naar beneden wijzende pijl pictogram om hetzelfde scherm te activeren.

In het Apps scherm,┬á naar rechts vegen of scrollen en vind de categorie Windows System en selecteer vervolgens ‘Configuratiescherm’.

[guiding-image thumb=”/wp-content/uploads/2014/03/Control-Panel1.jpg” link=”/wp-content/uploads/2014/03/Control-Panel-Big.jpg” desc=”Foto 1. Configuratiescherm”]

[/section]

[section title=”Stap 2. Klik op Verwijderen Programma’s en Onderdelen” titleline=”right”]

Ongeacht welke versie van Windows u gebruikt, als u met succes de eerste stap van het proces hebt voltooid, dan moet u een optie om ‘Verwijder Programma’s en Onderdelen’ hebben. Dubbelklik op deze optie om deze te selecteren.

[guiding-image thumb=”/wp-content/uploads/2014/03/Uninstall-Programs.jpg” link=”/wp-content/uploads/2014/03/Control-Panel2.jpg” desc=”Foto 2. Programma’s en Onderdelen”]

[/section]

[section title=”Stap 3. Vind de software en klik Verwijderen” titleline=”left”]

Dit zou een lijst van elk programma dat is ge├»nstalleerd op uw PC moeten openen welke is ingericht in alfabetische volgorde. Om Safebytes te verwijderen, gelieven het in de lijst op te zoeken en klik op ‘Verwijderen’. Volg alle aanwijzingen op het scherm en u zult nu de software met succes hebben verwijderd.

[guiding-image thumb=”/wp-content/uploads/2014/03/Uninstall-Safebytes.jpg” link=”/wp-content/uploads/2014/03/Uninstall-Safebytes-Big.jpg” desc=”Foto 3. Verwijder Window”]

[/section]